Kulttuuri- ja tapatieto

Tavoitteet
Opiskelija oppii tapatietouden osa-alueet.
Hän tietää miten käyttäydytään ja osaa soveltaa tapatietoutta mm. liike-elämässä arjen ja juhlan eri tilanteissa.
Hän osaa järjestää yrityksen oman tilaisuuden tai tapahtuman.

Hän ymmärtää tapatietouden eri kulttuurien välillä ja osaa esitellä omaa kulttuuriaan.
Sisällöt
Toisen kohtaaminen
Pukeutuminen
Pöytätavat
Työelämän tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäminen
Isäntänä/emäntänä toimiminen
Muistaminen
Tapatietous eri kulttuureissa
”Nykyajan etiketin laatiminen”

Mitä todella tehdään:
Järjestetään työelämäyhteistyön ilta ti 5.5. klo 18 alkaen
Kutsut, käytännön järjestelyt
Emännöinti ja isännöintini tapahtumahetkellä
Reflektointi: Mikä onnistui, mitä kehitettävää?
Kiitoskortit
Hyvien tapojen opaskirja merkonomeille
Videoita? Ohjetekstejä?
Suomalainen kulttuuri ja vieraat kulttuurit
Oma blogi käyntiin
Tiimityön blogin ylläpito > kertomus tapahtuman järjestämisestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti