Tavoitteet
◦Opiskelija oppii
tapatietouden osa-alueet.
◦Hän tietää miten käyttäydytään ja osaa
soveltaa tapatietoutta mm. liike-elämässä
arjen
ja juhlan eri tilanteissa.
◦Hän osaa järjestää yrityksen oman
tilaisuuden tai tapahtuman.
◦Hän ymmärtää tapatietouden eri
kulttuurien välillä ja osaa esitellä omaa kulttuuriaan.
Sisällöt
◦Toisen kohtaaminen
◦Pukeutuminen
◦Pöytätavat
◦Työelämän tapahtumien
ja tilaisuuksien järjestäminen
◦Isäntänä/emäntänä toimiminen
◦Muistaminen
◦Tapatietous eri
kulttuureissa
◦”Nykyajan etiketin laatiminen”
Mitä todella tehdään:
◦Järjestetään työelämäyhteistyön
ilta ti 5.5. klo 18 alkaen
◦Kutsut,
käytännön järjestelyt
◦Emännöinti
ja isännöintini tapahtumahetkellä
◦Reflektointi:
Mikä onnistui, mitä kehitettävää?
◦Kiitoskortit
◦Hyvien tapojen opaskirja merkonomeille
◦Videoita?
Ohjetekstejä?
◦Suomalainen
kulttuuri ja vieraat kulttuurit
◦Oma blogi käyntiin
◦Tiimityön
blogin ylläpito > kertomus tapahtuman järjestämisestä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti